McGregor demonstrirao atraktivni potez s kojim bi mogao završiti Diaza (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.03.2016 12:37h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor je na gostovanju kod Conana O’Briena demonstrirao capoeira tehniku s kojom će pokušati uspavati Natea Diaza.

McGregor i Diaz predvode sutrašnji UFC 196 u Las Vegasu. “Mystic Mac” već je predvidio nokaut u prvoj rundi, a sada u poznatom talk showu “Conan” otišao korak dalje i napravio demonstraciju jedne od tehnika s kojim će Diaz imati posla u oktogonu. McGregor Diaza smatra sporim i predvidljivim tako da ne isključuje mogućnost najatraktivnijeg nokauta do sada.

“On se stalno ponavlja, gotovo kao da je zapeo u rutini. Stalno baca identične udarce i povlačenja su mu uvijek ista. Ja imam puno tehnika u svom arsenalu s kojima ću ga pogoditi. Iako ima prednost u visini i dosegu, sviđa mi se lijevi aperkat, ali mi se sviđa i meia-lua de compasso, odnosno polumjesec, što je tehnika iz capoeire. Stavite ruku na pod i zatim zamahnete nogom poput bejzbol palice. To je tehnika u kojoj sam postao jako dobar i sve sam bolji, tako da bih mogao izvući taj potez i pogoditi ga u glavu”, rekao je McGregor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI