McGregor će uskoro najaviti iduću borbu, White tvrdi da nisu “niti blizu” dogovora

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.04.2017 12:58h Autor:

Conor McGregor & Dana White

Službenoj najavi borilačkog megaspektakla s Floydom Mayweatherom Jr.-om i Conorom McGregorom u glavnim ulogama još uvijek nema ni traga ni glasa, ali slavni Irac bi uskoro trebao najaviti povratak borbama.

UFC-ov prvak, McGregor, odlučio je svu energiju usmjeriti na dogovaranje boksačog meča s neporaženom legendom sporta, a boksački debi trebao bi mu osigurati višemilijunski honorar kakvog u karijeri još nije vidio.

Reklamirajući svoj trening program F.A.S.T. McGregor je putem Instagrama napisao da će “svoju iduću borbu najaviti uskoro”, iako nije naglasio da se nužno radi o meču s Mayweatherom.

S druge strane, predsjednik UFC-a, Dana White, za TMZ je dao izjavu u kojoj tvrdi da meč s Mayweatherom uopće nije blizu finalizacije.

“Pregovori napreduju, ali nismo niti blizu dogovora”, rekao je White. “Ne znam. Nismo niti blizu dogovora, niti blizu. Nema ničega. Da smo blizu, rekao bih, ali nismo niti blizu.”

Iako još nema konkretnih informacija, sve upućuje na to da je samo pitanje vremena kada će se borba dogoditi. Prema nekim izvorima T-Mobile Arena u Las Vegasu navodno je u lipnju rezervirana upravo za ovu borbu, ali McGregor cilja na datum u rujnu.

Što se pregovora tiče, Mayweather je i službeno izašao iz mirovine kako bi se obračunao s MMA zvijezdom i samo čeka da McGregor postigne dogovor s UFC-om budući da s promocijom ima važeći ugovor. Ujak slavnog boksača, Jeff Mayweather, prošlog je tjedna izjavio da su pregovori zapeli jer UFC od McGregora traži osamdeset posto njegove zarade.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI