McGregor će se uskoro boriti, ali to apsolutno neće biti na UFC 200

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.04.2016 22:54h Autor:

Conor Mcgregor/Screenshot

Dana White odlučio je zatvoriti knjigu naslova Conor McGregor na UFC 200 i to objavom kako će se Irac uskoro boriti, no to neće biti na jubilarnom spektakularnom eventu.

Fanovi Irca ipak neće morati predugo čekati na njegov nastup, a čini se da mu neće biti oduzet niti pojas prvaka do 66 kilograma, iako se čini da bi moglo proći i godinu dana prije nego ga bude branio, ako se to uopće i dogodi.

“Conor će se boriti na jednom od evenata nakon UFC 200, sad ne znam hoće li to biti 201, 202 ili 203, nije niti bitno. Bit će na jednom od tih evenata, no stvarno ne znam kojeg. Razgovarat ćemo o tome i odlučiti”, rekao je White na tu temu.

No, nije mogao još jednom izbjeći pitanje o UFC 200. Prije nego je odgovorio, rekao je da zatvara tu temu, odnosno da je ovo posljednje što će reći na nju:

“Ne znam zašto je to napravio, nisam još razgovarao s njim. Potrošili smo cijelu press konferenciju na to i ja i dalje ne znam što da kažem. Conor ima svoj stil na koji odrađuje stvari i to je jednostavno to. On sad misli da više ne mora raditi medijske aktivnosti i to je njegov problem. Mi smo planirali potrošiti 10 milijuna dolara na promociji te borbe. Conor je više puta napravio velike stvari za nas i nemam mu što zamjerati. On radi ono što on želi i tako će i nastaviti. Ali na UFC 200 se neće boriti.”

Pitanje je samo kakve će medijske aktivnosti trebati odraditi za taj event. Conor vjeruje da više nije potrebno, nego da je dovoljno njegovo ime na popisu borbi. Da li uistinu postao toliko velik?

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI