McGregor: Bio sam poput betonskog boloka!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.07.2015 09:20h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor je novi privremeni UFC prvak u perolakoj kategoriji. Proteklog vikenda je u Las Vegasu u glavnoj borbi UFC-a 189 svladao Chada Mendesa i stigao do najveće pobjede u karijeri. Tvrdi da je unatoč teškim udarcima koje je primio u meču, ostao kompaktan poput betonskog bloka te mu čisti Mendesovi napadi nisu škodili.

"Da, čvrsto udara, neke borce je nokautirao, no nisam ništa osjećao. Ne osjećam kada me udare borci iz pero kategorije. Osjećao sam se kao betonski blok", izjavio je Irac nakon velikog slavlja i dodao:

"Bacao je tu desnu preko ruke. Bacio je i lakat koji mi je rasijekao oko. To je bio taj. Ali niti jedan drugi udarac mi nije naštetio. Mislio sam si, OK, OK, jel to to? To sam mu govorio. Ne, ne, možeš li jače? Čuvao sam svoju snagu i bio sam vrlo učinkovit. Kada sam dobio priliku dići se na noge, odmah sam napao u tijelo."

Taj se plan McGregoru i isplatio. Mendes je od udarca u tijelo izgubio snagu i otvorio se poptuno. Uslijedila je egzekucija i tehnički nokaut.

"Ti udarci u tijelo, ti udarci u želudac…možda ne izgledaju mnogo, golom oku to nije tako strašno. Ali samo on i ja znamo koliko boli. Samo moj protivnik i ja znamo da su opasni. Jednostavno ti izvuku snagu iz tebe. To se i dogodilo. Njegovo tijelo je tražilo energiju, a ja sam ga udarao tamo od kuda energiju crpi. Tada sam krenuo s direktima, kružnim udarcima. Mislim da se meč odvio točno onako kako sam zamislio. Tako je obično", zaključuje UFC prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI