Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
McGregor: Alvareza ću tako unakaziti da ga ni vlastita djeca više neće prepoznati | Fight Site

McGregor: Alvareza ću tako unakaziti da ga ni vlastita djeca više neće prepoznati

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.11.2016 10:18h Autor:

Conor McGregor & Eddie Alvarez

Još malo je ostalo do UFC-a 205 i stvari se zakuhavaju. Predvodnici priredbe Conor McGregor i Eddie Alvarez još jednom su se verbalno obračunali na telefonskoj press konferenciji uoči spektakla koji nas 12. studenog očekuje u Madison Square Gardenu. Prvak perolake kategorije McGregor prisjetio se njihovog sučeljavanja i rekao što je vidio u Alvarezovim očima.

“On misli da je ovo igra. Gledam ih u oči i oni još ne vide da je to stvarnost. Pokušaju gledati u stranu i praviti se da se ovo ne događa. I onda se nađemo u oktogonu, trebamo početi borbu i u očima im vidim to što vidim. Vidim kako se slamaju, dio po dio, i onda ih u oktogonu slomim do kraja. Jedva čekam da uđem u kavez. On tvrdi da je ovo lakša borba. Jedva čekam da mu vidim pogled u očima i da mu šok ođe kroz cijelo tijelo. Zatim će početi samo preživljavati i hvatat će ga panika kroz cijelo tijelo i lice. To je nešto ćemu se veselim i kaznit ću ga zbog stvari koje je pričao.”

Alvarez je više puta naglasio kako je meč s najvećom UFC zvijezdom prihvatio jer je to lagana borba za njega. “The Notorious”, koji će u New Yorku pokušati osigurati drugi UFC pojas, kune se da će prvak lake kategorije požaliti za svojim riječima.

“Jako ću te ozlijediti. Kunem se bogom, vjeruj mi. Požalit ćeš. Mislim da će ljudi vidjeti nešto što nikada prije nisu. Poigravat ću se s ovim čovjekom. Uistinu ću mu unakaziti lice. Žena i djeca ga više neće moći prepoznati. Njegovi prijatelji će nakon ove borbe znati da on više nije isti čovjek. Bit će u šoku kada sve to vidi. Te večeri ću ga poslati u mirovinu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI