McGregor: Aldo se neće vratiti i trebali bi mu oduzeti pojas!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.07.2015 09:28h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor je dugo govorio da mu se Jose Aldo neće suprotstaviti na UFC-u 189 te da će se povući iz borbe jer se boji poraza. Aldo se na kraju uistinu povukao iz borbe zbog ozljede rebra, a McGregor je za Fox Sports otkrio što misli o cijeloj situaciji.

Dugo najavljivani meč za naslov UFC prvaka u pero kategoriji ipak se neće dogoditi. Prvak je zbog ozljede rebra morao odustati od borbe te će McGregoru protivnik biti Chad Mendes s kojim će se boriti za privremeni naslov prvaka.

"Razmišljao sam o tome da će odustati puno prije nego se dogodila ozljeda. Od trenutka kad je borba najavljena razmišljao sam o tome. Oči nikad ne lažu i svaki put kad sam ga pogledao u očima sam mu vidio strah. Predvidio sam da se neće pojaviti i kad mu se ukazala prilika da se povuće to je i učinio. To sam i očekivao." izjavio je McGregora.

"Aldo nije želio ovu borbu onako kako sam je ja želio. Ne krivim ga zbog toga jer bih ga raskomadao poput mesara. Otkidao bih mu dio po dio tijela. Ne znam hoće li se vratiti. Pobjegao je i mislim da se neće vratiti. Uplašio se. Medicinski nalazi su pokazali da je spreman za borbu i tu više ne postoje nikakva pitanja. Sprema je za borbu, a ne želi se boriti. Trebali bi mu oduzeti pojas pa da se Mendes i ja borima za pravi naslov."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI