McGregor: Aldo je pobjegao, ali i on će doći na red (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.07.2015 15:41h Autor:

Conor McGregor

Sjajnom pobjedom protiv Chada Mendesa nokautom Conor McGregor osvojio je privremeni naslov UFC prvaka u perolakoj kategoriji. McGregor je dobio i bonus za borbu večeri, a nakon borbe je otkrio da ga Mendesovi udarci nisu previše potresli.

"Ima težak udarac, pospremao je protivnike, ali nisam ništa osjećao, kao da sam od betona", rekao je McGregor na pressici nakon pobjede.

Dugo se pripremao za okršaj s Joseom Aldom, a onda je prvak odustao od borbe zbog ozljede i Irac se u samo dva tjedna morao pripremiti za potpuno drugačiju borbu sa novim protivnikom.

"Slušao sam cijelo vrijeme da sam zaštićen od takvih izazova i da su mi poklonili borbu za titulu. Dobio sam priliku dokazati se protiv upravo takvog protivnika protiv kojih sam navodno bio zaštićen. Znao sam da ću dokazati da sam pravi borac, neovisno protiv koga". 

"Hvala mojoj obitelji i mom timu, a pogotovo irskom narodu. Ne mogu opisati koliko sam zahvalan navijačima na podršci".

"Bila je ovo luda vožnja. Ovdje sam oko dvije godine, a porušio sam sve rekorde. Nije bilo lako, vjerujte mi, za ovo je potrebno jako puno rada", dodao je Irac koji je pobjedu slavio dugo u noć.

"Ovo je moja noć, noć Irske, mojih trenera, moje obitelji… Naša noć", dodao je McGregor.

U dvorani se nakon borbe osvrnuo i na Josea Alda, s kojim bi se trebao boriti u još spektakularnijoj priredbi za naslov prvaka. Aldo je odustao zbog još nerazjašnjene ozljede.

"Po meni, Aldo je pobjegao. Imao sam i veće ozljede od tog njegovog rebra. Ako se želi vratiti, neka se vrati, ali obećajem, i on će doći na red", rekao je Conor i izazvao ovacije tisuća navijača u dvorani.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI