McGregor: Alda sam već porazio, on se neće ni pojaviti

UFC 04.11.2015 13:39h Autor:

Jose Aldo i Conor McGregor

Conor McGregor, privremeni prvak u UFC-ovoj perolakoj kategoriji, ponovno je odradio verbalni napad na prvaka Josea Alda. Njihov okršaj najiščekivaniji je event godine, a Irac smatra kako se Aldo na njemu neće ni pojaviti.

"Već sam ga pobijedio, on je mrtav. Pogledajte njegov govor tijela. Tijelo mu je slabo, a slab je i u glavi. Njušim nedostatak samopouzdanja", izjavio je McGregor.

Aldo i McGregor trebali su se sastati na UFC 189 eventu, ali je Brazilac zbog ozljede morao otkazati nastup. Umjesto njega je uskočio Chad Mendes kojeg je Irac svladao pred kraj druge runde i time postao privremeni prvak.

"On zna da me ne može pobijediti, zato je i pobjegao prošli put. On je poražen i ja to mogu čuti u njegovom glasu, ali i vidjeti u njegovim očima. Mislim da se neće ni pojaviti. Pokušavam biti optimističan, ali nikad nisam u krivu", poručio je McGregor.

Na UFC 194 priredbi koja će se održati 12. prosinca u Las Vegasu bi, ako se McGregorove procjene pokažu krivima, trebali svjedočiti borbi za ujedinjenje titula u perolakoj kategoriji. Na istom će eventu, u još jednoj sjajnoj borbi, Chris Weidman braniti pojas prvaka u srednjoj kategoriji potiv izrazito opasnog Lukea Rockholda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI