Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
McCorkle stao u Hermanovu obranu: Njegova droga je pivo! | Fight Site

McCorkle stao u Hermanovu obranu: Njegova droga je pivo!

UFC 30.09.2011 09:40h Autor:

Dave Herman

Nakon što je jučer obznanjeno da je UFC-ov teškaš Dave Herman, pao na doping testu i neće nastupiti na UFC-u 136, oglasili su se neki njegovi poznanici i prijatelji koji srčano staju u njegovu obranu.

Jedan od najglasnijih je i bivši UFC-ov borac Sean McCorkle koji tvrdi kako je nemoguće da Herman konzumira marihuanu, ali i bilo koja druga nedozvoljena sredstva kao što su steroidi. Ne uzimate steroide da bi se smanjili, osim ako ne govorimo o vašim testisima.”

“S Daveom sam prijatelj 7 godina i zajedno smo trenirali i družili se stotinu puta. Niti u jednom trenutku ga nisam vidio kako konzumira marihuanu, pa čak niti da je spominje. Daveov izbor dopinga je pivo”, izjavio je McCorkle i dodao:

“Ne vjerujem niti jednu sekundu da je Herman na steroidima. On je prirodna životinja koja može jesti pet puta n a dan, popiti sanduk pive svaku noć i dalje izgledati onako kako izgleda.”

“Ako pogledate njegovo tijelo tijekom godina, onda možete vidjeti da je zapravo postao manji i slabiji. Kada se počeo boriti imao je 120 kilograma, a sada je na 105.

McCorkle vjeruje da se radilo o nekom energetskom piću koje sadrži neke nedozvoljene supstance i da će Herman očistiti ljagu sa svoga imena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI