McCarthy demantirao da je napadnut i nokautiran na parkingu šoping centra

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.07.2017 11:49h Autor:

Big John McCarthy

Američke medije je u utorak preplavila priča o poznatom MMA sucu kojeg redovito gledamo na najvećim pozornicama UFC-a i Bellatora, “Big” John McCarthyju koji je navodno fizički napadnut u Los Angelesu na parkiralištu “Costca”. U izvještajima se navodilo da su McCarthyja napala dvojica MMA fanatika koja su ga prepoznali na ulici i počeli vrijeđati i maltretirati.

Navodno ih “je mučilo” nekoliko mečeva koje je uspješni sudac prema njima prerano prekinuo, a očevici tvrde da su prigovarali McCarthyju i oko nekog pradavnog meča Tita Ortiza i njegove odluke u tom dvoboju.

Verbalni obračun je vrlo brzo postao i fizički, a dok se McCarthy pokušao razračunati s jednim napadače, drugi ga je prema riječima očevidaca udario s leđa tupim predmetom. Na koncu su fizički velikog suca uspjeli svladati nakon što su ga ponovno, ovaj put velikom staklenkom, udarili u glavu. U tom su trenutku onesposobljenom McCarthyju pokušali pomoći slučajni prolaznici, a vrlo brzo se na licu mjesta pojavila i policija koja je privela napadače.

McCarthy je prema izvještajima prošao bez težih ozljeda i navodno se dobro oporavlja. Mediji javljaju da bi se jedan od narednih dana trebao pojaviti u podcastu Joea Rogana kako bi progovorio o napadu na parkiralištu i objasnio javnosti što se točno dogodilo.

No, samo nekoliko sati nakon što je vijest preplavila američke medije, oglasio se i sam McCarthy na svom službenom Twitteru te je razočarao sve one željne “akcije”. Naime, prema njegovim riječima, radi se o lažnoj vijesti te se napad, barem onakav kakav stoji u izvještajima, nikada nije dogodio. Slavni sudac se ipak zahvalio svima na porukama podrške zabrinutih prijatelja i fanova koje je dobio u posljednja dva dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI