Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
McCall: Prebit ću Linekera da će me se dugo sjećati | Fight Site

McCall: Prebit ću Linekera da će me se dugo sjećati

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.10.2014 18:29h Autor:

Ian McCall

Dva i pol tjedna ostala su do borbe koja bi trebala dati ime novog izazivača u muha kategoriji, a Ian McCall i John Lineker su sve glasni te dobro rade na promociji borbe. Nova doza zanimljivih najava i prognoza stigla je iz kampa 'Uncle Creepya'.

Ian McCall jedini je borac koji je uspio ugroziti Demetriousa Johnsona u muha kategoriji. Odnosno, protiv njega je odradio neodlučenu borbu u polufinalu turnira koji je trebao dati prvog prvaka u kategoriji do 125 lbs. U ponovljenoj borbi je Johnson slavio, no McCall se sad nada novoj prilici, i to ovog puta u pet rundi. Do toga mu je vjerojatno ostala samo jedna prepreka, John Lineker, 8. studenog u Brazilu.

"Kad usporedim Linekera s najboljim borcima, sve što ima u tom rangu je snaga udarca. I u hrvanju i u BJJ bih ga jednostavno pregazio. Ovo je dobra borba za mene, izaći ću, prebiti ga i doći do pobjede prekidom", prognozirao je Uncle Creepy, koji je u svojoj posljednjoj borbi savladao Brada Picketta.

Nastavio je s najavom borbe: "Borio sam se već s dva borca sličnih karakteristika i iskoristio sam plan koji namjeravam i ovog puta, brzina i brojanje, to je ključ svega. Svi znaju da sam bolji od njega, ja sam to samo trebam dokazati i savladati ga."

Lineker je najavio kako će se McCall boriti na način da bježi po kavezu i plasira kratke udarce te pokušava doći do pobjede na bodove. "Može od govoriti što hoće, ali neće me navući da igramo po njegovom planu. Prebit ću ga na upravo onaj način kako sam ja planirao i prebit ću ga tako da će to zapamtiti za dugo vremena", uvjeren je McCall u svoj plan.

Slijedi li nakon toga borba za naslov, nije siguran, no zna zašto ide u Brazil: "Govore mi, ako ovo pobjednim da imam borbu za titulu. No, meni to još nije službeno potvrđeno, tako da ja ne idem u Brazil izbori napad na naslov. Ja idem u Brazil prebiti Linekera."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI