McCall nakon pobjede u Irskoj mora na operaciju

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.07.2014 09:11h Autor:

Ian McCall

Ian McCall proteklog je tjedna u Irskoj odradio svoj prvi meč ove godine nakon što se oporavljao od ozljede koju je zadobio tijekom borbe u Rio de Janeiru na UFC-u 163 u ljeto 2013. godine.

No, njegovi zdravstveni problemi ipak nisu potpuno riješeni. McCall je nakon pobjede u Dublinu nad Bradom Pickettom s kojim je trebao meč odraditi zapravo još u Londonu prije nekoliko mjeseci otkrio kako ga sad čeka operacija.

"Došlo je do loma u šaci još prije godinu dana u Brazilu i sad sam obnovio ozljedu tijekom priprema za meč na UFC Fight Nightu 46. Ozljeda zapravo nikad nije ni zacijelila kako treba. Šaka je još u redu, ali imam problema s prstima. Svejedno se nisam štedio u meču, udarao sam najjače što sam mogao. Već sam javio UFC-ovim čelnicima da moram ići na operaciju i to ću napraviti odmah nakon ove borbe", rekao je McCall.

"Ja trenutno ne mogu ni zatvoriti šaku kako treba. Nadam se da oporavak neće biti predug, posvetit ću se maksimalno rehabilitaciji, a i tijekom tog razdoblja pokušat ću trenirati koliko god budem mogao", dodao je Ian.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI