Mayweather poslao savjet McGregoru: “Ponašaj se u skladu sa statusom, gdje ti je stil?”

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.04.2018 14:26h Autor:

Conor McGregor & Floyd Mayweather Jr

Floyd Mayweather jr. i Conor McGregor su možda “ljuti neprijatelji”, no vjerojatnije se radi o unosnom poslovnom odnosu koji je obojici ovih borilačkih zvijezda donio golem novac. Taj odnos uključuje i povremeno prepucavanje po društvenim mrežama koje donosi toliko potrebnu medijsku eksponiranost i taba stazu za neke buduće dvoboje i novu golemu zaradu u eventualnom budućem dvoboju.

U nedjelju je slavni boksač odlučio McGregoru poslati malo drugačiju poruku. Ovaj put mu je odlučio dati savjet kako se treba, odnosno ne treba nositi s uspjehom, slavnom, moći… Motiv za to je bio Irčev divljački napad u Barclays centru koji je obilježio UFC 223, ali je i McGregora na dan ili dva smjestio u zatvor.

Mayweather, koji je i sam u prošlosti imao u nekoliko navrata problema sa zakonom, najčešće zbog nasilja u obitelji, je ovaj put odlučio sugerirati Ircu kako se treba ponašati kao osoba koja bi trebala biti uzor drugima, a posebno mladima. To nije na način na koji se McGregor ponašao u posljednje vrijeme…

“Osjećam da, kada si već došao do takvog visokog statusa, da se moraš ponašati sa stilom. Izvan ringa, moraš se ponašati kao gospodin”, izjavio je Mayweather.

Incidenti slavnog Irca više ne mogu stati u jedan članak. Počeli su s divljanjem po disko klubovima, zatim su uključivali i divljanje na Bellatorovoj priredbi u Dublinu, rasističke izjave u “backstageu” UFC-a u Krakowu, ali i sukob u kafiću u predgrađu Dublina zbog kojeg je navodno morao isplatiti mafiju koja se na njega zbog toga okomila. U međuvremenu se pojavio na sudu radi gomile prometnih prekršaja i sada konačno ovaj divljački napad na kolege u Barclays Centru zbog kojeg je završio u zatvoru i čeka ga suđenje.

Dokle, pita se normalan sportski svijet?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI