Mayweather partijao s “najboljim borcem u UFC-u” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.06.2017 18:22h Autor:

Floyd Mayweather Jr.

Floyd Mayweather Jr. snimljen je na jednom tulumu u vrlo zanimljivom društvu. Jedan od prisutnih bio je poznati borac kojeg je Mayweather nazvao najboljim borcem u cijelom UFC-u. McGregoru se to sigurno neće svidjeti.

U društvu je bio poznati “playboy” Dan Bilzerian, pa ne treba čuditi kako je prisutan bio i velik broj pripadnica ljepšeg spola, no tu je bio i jedan UFC prvak, kojeg je Mayweather zagrlio i rekao kako je kraj njega upravo najbolji borac u UFC-u. Budući da Conoru McGregoru dotični baš ne spada među najdraže kolege, biti će zanimljivo vidjeti kakav bi Irac mogao dati komentar na ovo.

Ispod teksta pogledajte video u kojem možete vidjeti s kim se to Floyd družio i nemojte se zavaravati kako boksačka legenda samo tulumari te kako je McGregora shvatio kao lak zadatak. Floyd Mayweather neumorno trenira, a vidjeli smo neke dokaze kako je već uhvatio vrhunsku formu. Nakon toga se može i opustiti. Uostalom, takav stil života provodi gotovo oduvijek i s njim je dogurao do tih fantastičnih 49-0. On se sumnja kako će doći i do tog 50. trijumfa po čemu će postati jedini s tim uspjehom u povijesti boksa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI