Mayweather demantirao Whitea: Nikada nisam rekao da ću se boriti u UFC-u! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.12.2017 09:58h Autor:

Floyd Mayweather Jr.

Samo nekoliko sati nakon što je borilački eter doslovno preplavila vijest o tome da UFC pregovara s Floydom Mayweatherom, stigao je demantij. I to od samog slavnog boksača u mirovini!

U intervjuu za Fighthype, bivši boksački svjetski prvak je demantirao uopće želju da dođe u Octagonu, a svoju raniju izjavu je opisao kao krivo prenesenu. Naime, on tvrdi da je rekao “kako bi mogao u UFC-u zaraditi milijardu dolara da žele, a ne da to planira učiniti”…

“Točno ono što sam rekao glasi ovako: ako sam ranije mogao zaraditi milijardu dolara, mogu to učiniti ponovno. Ako izaberem boriti se u UFC-u tri ili četiri puta i tada se boriti protiv Conora McGregora, mogao bih zaraditi milijardu dolara. Što je istina. Mogao bih tamo odraditi tri ili četiri meča i mogao bih zaraditi toliki novac. Ali samo, ako izaberem doći u Octagon”, samodopadno će Mayweather.

To je točno u suprotnosti izjavi koju je u srijedu dao Dana White za ESPN, a u kojoj tvrdi da pregovaraju s Mayweatherom.

“Razgovaramo s Floydom oko dolaska u UFC. Radi se o stvarnoj mogućnosti. Pričao je o boksanju s Conorom McGregorom? Je li to bilo stvarno? Kada ste čuli da Floyd priča o stvarima koje nisu realne. Obično malo pokaže što drži u ruci pred medijima, a onda se to na koncu i ostvari”, izjavio je White i dodao:

“Zainteresirani smo za odraditi nešto s Floydom. Sve je moguće. Mayweather vs. McGregor se već dogodilo. Tako da je sve jebeno moguće.”

Mayweather, čini se, i dalje ima želju nastupati. Samo tvrdi da to ne želi učiniti u boksačkom ringu.

“U ovom trenutku nemamo saznanja što budućnost donosi za Floyda Mayweathera”, tvrdi Floyd Mayweather i dodaje:

“Ne veselim se povratku u boksački ring, to je ono što ne želim. Samo kažem da bi nešto mogao napraviti, ne da bih to i napravio. Ali da, da hoću brzo zaraditi milijardu dolara, mogao bih. To sam govorio. Nikada nisam rekao da ću se boriti u UFC-u. To ja nisam izgovorio. Rekao sam da želim, da bih mogao. Moći i to učiniti su dvije različite stvari. Ali da, neću se boriti u UFC-u”, zaključuje slavni boksač.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI