Maynard potpisao s UFC-om novi ugovor na osam borbi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.12.2014 09:59h Autor:

Gray Maynard

Gray Maynard izgubio je posljednja tri meča, ali unatoč tome je od UFC-a dobio novi ugovor na osam borbi.

Od Maynarda su redom bili bolji T.J. Grant, Nata Diaz te u posljednjem i jedinom meču u ovoj godini Ross Pearsona. Prilika je to da se ponovo vrati u izdanje koje ga je dovelo do borbe za naslov prvaka u lakoj kategoriji.

"Upravo sam potpisao novi ugovor s UFC-om na osam borbi. Želio sam uzeti malo odmora. Posljednje sam tri borbe izgubio prekidima od udaraca i zato sam nakon svake borbe uzeo mali prekid za svaki slučaj. Puno je priča o ozljedama glave koje su opasne i zato sam se želio potpuno oporaviti. Obavio bih sve preglede da bih bio siguran. Shvatio sam da mi karijera neće trajati zauvijek. Sad imam i kćer pa se moram brinuti za svoje zdravlje.", izjavio je 35-godišnji Maynard koji nije odbacio mogućnost da završi u pero kategoriji.

"Razmišljao sam o toj mogućnosti i to je uvijek moguće. Neki ljudi u UFC-u su me pitali jesam li to u stanju učiniti te sam im odgovorio da vjerojatno jesam, ali volio bih nastaviti tu gdje sam sad. Osjećam da sam još uvijek jedan od boraca s vrha i moram dokazati da i dalje pripadam tom vrhu."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI