Maynard otrkio zašto je “pobjegao” iz Xtreme Couture tima

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.11.2011 08:37h Autor:

UFC 125 poster

Donedavni izazivač u lakoj UFC-ovoj diviziji, Gray Maynard, objasnio je za Heavy razloge razlaza s Xtreme Couture timom. Amerikanac je nakon poraza od Frankieja Edgara napustio dvoranu u Las Vegasu, no kaže kako je razlaz bio dogovoren i puno prije.

“Obavijestio sam Xtreme Couture da se nakon borbe neću vratiti. To je bilo mjesec dana prije meča s Edgarom. Tada sam donio odluku. Nisam htio osvojiti titulu i onda da ispadne kako na vrhu karijere odlazim od njih. To je razlog zbog kojeg sam im razlaz najavio ranije. Nisam želio da bude ikakve dileme ili zabune”, objašnjava Maynard koji je u prvoj rundi dvoboja nekoliko puta imao Edgara “na konopcima” da bi na kraju on sam pretrpio težak nokaut.

Koji je razlog odlaska, objašnjava u nastavku Maynard.

“Četiri tjedna prije meča ozlijedio sam leđa. Nisam mogao trenirati tjedan i pol, a nisam mogao niti odlaziti u dvoranu jer tamo ima toliko raznih ljudi koje ne poznajem. Nisam htio da netko drugi sazna da sam ozlijeđen. Zato sam morao trenirati po manjim dvoranama. Tamo jednostavno nisam mogao odraditi sparinge kakvi su mi bili potrebni. Biti razasut po raznim dvoranama nije dobra situacija. Netko mora kontrolirati moje treninge. Ne tražim isprike, takve situacije se događaju. borci se ozlijede…”, smatra Maynard i zaključuje:

“Kažem, ovakve stvari se događaju. Ovo je MMA. Trebam se pripremiti za slične situacije u budućnosti jer ne želim imati ovakav kamp ikada u budućnosti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI