Mayhem se sprema za svoj “biti ili ne biti” dvoboj protiv Dollawaya (FOTO)

UFC 19.03.2012 09:06h Autor:

Jason Miller (Photo by Scott Hirano - Lowkick.com)

[nggallery id=106]

UFC 146 je prvi teškaški UFC event čiji je glavni dio programa sastavljen isključivo od boraca težih od 93 kilograma. Da se radi zaista o priredbi “za prste polizati”, govori i podatak kako su borci poput Edsona Barboze, Dana Hardyja, Kylea Kingsburyja i Diega Brandaa ostali u uvodnom dijelu.

Jedan od onih koji će svoju priliku tražiti iste večeri jest i donedavna Strikeforceova i Dreamova zvijezda – Jason “Mayhem” Miller. U premijernom nastupu u UFC-u (druga premijera), Miller nije pokazao apsolutno ništa, a i sam čelnik promocije, Dan White, je izjavio da je to jedna od najgorih predstava nekog borca koju je ikada gledao. Amerikanac je poražen tehničkim nokautom od Michaela Bispinga.

Nema sumnje da bi ga sljedeći poraz koštao otkaza, stoga kontroverzni borac mora uložiti sve napore kako bi svladao iskusnog CB Dollawayja.

Kako napreduju Mayhemove pripreme možete pogledati u sjajnoj galeriji fotografija Lowkickova reportera Scotta Hirana. Miller se priprema u trening centru Marka Munoza u Kaliforniji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI