Mayhem Miller u pismu napao UFC i Danu Whitea te pozvao na bojkot

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.07.2013 08:49h Autor:

Mayhem Miller

Nije tajna da se Jason Mayhem Miller  UFC-ov šef Dana White ne slažu baš najbolje, no posljednji potez ovog Amerikanca zaista je iznenadio. Miller je naime, pozvao sve fanove MMA sporta da okrenu leđa UFC-u, točnije šefu ove danas najjače MMA organizacije.

U pismu objavljenom na internetu, Miller je napisao da je svrha MMA izgubljena te da se sada samo gledaju pobjede i porazi, ne i ono što se prikaže u borilištu.

"Dana White je ubio sport koji vi i ja volimo. Pravila su ubila MMA sport. Stojim pred vama ponizno, kao učenik i učitelj mješovitih borilačkih vještina, kao čovjek koji nikada nije tapkao ili bio nokautiran u MMA natjecanju i tražim od vas da ne podržavate korporaciju kojoj je važnije ono "pobjeda" u nekom kvadratiću, od pravog predstavljanja UMJETNOSTI zvane MMA."

"Vi, fanovi, morate zatražite da kladioničari koji znaju tko će vjerojatno dobiti ili izgubiti prestanu kontrolirati MMA. Ja sam Mayhem Miller i svjestan sam da živim nasuprot snažnoj korporaciji. U životu imam skor 52-8-1, a u UFC-u 0-3. Ljudi iz UFC-a nisu nikada bili jači od onih s kojim sam se borio širom svijeta. Samo su uvjeti u kojim smo se borili bili mnogo ekstremniji."

"Prodaja PPV-a opada od 2009. godine, a šefovi Fox-a, ako gledate ove dosadne borbe, znajte da podržavate kapetana Titanica. Ne dozvolite im da ubiju naš sport, jer ga ja volim previše", napisao je, između ostalog, Mayhem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI