Mayhem Miller se oglasio: Slažem se s Danom, ono je bilo očajno

UFC 21.12.2011 09:11h Autor:

Jason Miller

Napokon se oglasio i Jason Mayhem Miller koji je početkom ovog mjeseca teško poražen od Michaela Bispinga na završnici The Ultimate Fightera.

Miller je toliko loše izgledao da je predsjednik UFC-a, Dana White, njegov nastup nazvao najgorim u povijesti, a njegovu stojku najgoru ikad viđenu. Američki borac se slaže…

“Vrlo sam razočaran, a protekle tjedne sam iskoristio kako bi analizirao stvar i došao do nekih zaključaka. Dana White je bio u pravu. Dao je neke vrlo oštre komentare na moj nastup i moram se složiti s njim. Te sam večeri u oktogonu pokazao očaj u svim pogledima”, započeo je Miller svoju “ispovijed” na vlastitim službenim stranicama.

“Nakon prve runde koja je bila puna akcije, u nastavku sam zablokirao. Nisam pokazao sve što mogu i zato prihvaćam krivnju. To nije bio nastup dovoljan za UFC i definitivno nisam sretan zbog toga. No, ne želim pljuvati sam po sebi jer to nije konstruktivno. Umjesto toga, iz ovoga ću izvući pouke. Svi smo krojači vlastite sudbine i svi moramo dati sve od sebe u svakom trenutku. Nekada ćemo uspjeti, a drugi put ćemo podbaciti. No, ako se ne trudimo, ostat ćemo sjediti na krevetu s puno upitnika u glavi. Nema izbora, nego se mora stiskati naprijed i pokušavati napraviti najbolje što možemo”, zaključuje Miller.

Sudbina ovog borca u UFC-u još uvijek nije poznata. Ne zna se hoće li mu američka promocija dati otkaz već nakon prvog poraza u novom ugovoru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI