Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mayhem Miller provalio u crkvu i gol po njoj razbijao! | Fight Site

Mayhem Miller provalio u crkvu i gol po njoj razbijao!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.08.2012 20:13h Autor:

Jason "Mayhem" Miller

Iznimno šokantna vijest stigla nam je večeras iz SAD-a gdje je uhićen bivši UFC-ov borac Jason "Mayhem" Miller nakon što je upao u crkvu, razbijao po njoj i skinuo se potpuno gol!

Bivši UFC-ov borac Jason "Mayhem" Miller, koji je praktički prisilno umirovljen zahvaljujući odluci Dane Whitea i suradnika da mu uruče otkaz nakon što je u svom posljednjem meču protiv C.B. Dollawayja izgubio jednoglasnom sudačkom odlukom krajem svibnja na UFC-u 146, upao je danas u velike probleme.

 

Prije nekoliko dana Miller se i zakačio s Whiteom putem Twitter profila, a sporan je bio upravo njegov način odlaska iz UFC-a. Na kraju je sve završilo Millerovom molbom Whiteu da se ubije.

 

Iako je predsjednik UFC-a nakon završetka UFC-a 150 izjavio da su nesuglasice između njega i Millera sređene, čini se da u glavi UFC-ova borca ipak nije sve baš potpuno blistavo.

 

Ne znamo kako drukčije objasniti vijest koja nam je večeras stigla iz SAD-a. Jason Miller je, naime, uhićen nakon što je provalio u jednu crkvu te je po njoj razbijao, a na kraju se i skinuo potpuno gol.

 

Kad su nakon dojave o provali policajci stigli u crkvu, našli su sve porazbacano i razbijeno, iskorišten je vatrogasni aparat te su nakon toga našli Millera kako gol leži na nekakvom kauču.

 

Miller je nakon uhićenja podvrgnut medicinskom pregledu kako bi se utvrdilo je li bio pod utjecajem kakvih opojnih sredstava.

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI