Mayhem Miller izjavio da se ne osjeća krivim!

UFC 21.10.2014 10:38h Autor:

Jason Miller

Prije dva tjedna Jason "Mayhem" Miller zabarikadirao se u svoju kuću i odbijao se predati policija koja ga je došla uhititi nakon što su mu bezuspješno pokušali uručiti sudski nalog.

Bivši član UFC-a, Strikeforcea i DREAM-a uhićen je nakon što je policija tri sata držala njegovu kuću pod opsadom. Zaključao se u kuću i nije želio primiti sudski nalog zbog uhođenje i nasilja u obitelji.

„Sve se ovo događa jer sam pokušao odgojiti dječaka u muškarca, a njegova majka nije uzela lijekove pa ambiciozni tužitelj misli da sam zao. Vidio sam barem pet policajaca. Koriste i helikopter, čije korištenje košta oko 12 tisuća dolara po satu i tako se oduzima vrijeme pravim hitnim slučajevima.", pisao je na službenim mrežama u to vrijeme Miller.

Na kraju je uhićen i u zatvoru je proveo sedam dana te je pušten nakon što je platio jamčevinu od 200 tisuća dolara. Pred sucem je izjavio da se ne osjeća krivim za optužbe oko opiranja uhićenju i ometanja policije u vršenju dužnosti.

Bio mu je to jedan od niza incidenata u posljednjih par godina. Problema sa zakonom imao je i prošle godine kad je optužen za obiteljsko nasilje, a ranije je u zatvoru završio zbog provale u crkvu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI