Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mayhamu Milleru otkaz već nakon prvog poraza?! (VIDEO) | Fight Site

Mayhamu Milleru otkaz već nakon prvog poraza?! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.12.2011 09:05h Autor:

Michael Bisping i Jason Miller

Moglo bi se dogoditi da Jason Mayham Miller dobije otkaz u UFC-u nakon jednog jedinog poraza. Prema izjavi predsjednika Dane Whitea, čini se kako je to sasvim izgledan scenarij jer kada DW kaže: Ne znam da li ćemo ga ponovno vidjeti, to obično znači da nećemo.

Razlog je očajna predstava protiv Michaela Bispinga. White mu nije dao niti prvu rundu koju je većina pripisala Milleru.

“Ne slažem se. Nisam mu dao prvu rundu. Imao je čevrtinu monta i nije napravio ništa iz te pozicije. Bisping je zapravo od ispod zadao više dobrih udaraca. Mislim da je i u prvoj rundi Bisping bio opasniji i pogađao je točnije i više. Napravio je više štete nego Miller”, objašnjava White koji očito nije najveći ljubitelj kontroverznog borca.

“Nisam siguran da ćemo ga vidjeti ponovno u UFC-u. Vidjet ćemo. Nije napravio dobar posao protiv Georgesa St. Pierrea, a definitivno nije napravio ništa niti protiv Michaela Bispinga”, zaključuje White koji se vratio šest godina unatrag kada je Miller prvi put nastupio u UFC-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI