Maycee Barber: Paige VanZant me odbija jer zna da ću joj uništiti lijepo lice

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.04.2019 12:05h Autor:

Maycee Barber i Paige VanZant

Maycee Barber vrlo brzo je postala ime na koje niti jedna UFC borkinja ne ostaje ravnodušna. Ista kaže kako su već počela izbjegavanja od strane potencijalnih protivnica. Kao primjer je navela Paige VanZant.

20-godišnja Barber slavila je u obje dosadašnje UFC borbe i to brutalnim završnicama u kojima je doslovno prebila svoje protivnice. Članica muha kategorije s razlogom nosi nadimak “Future” te joj je glavni cilj postati najmlađa prvakinja u UFC povijesti. Zbog toga joj trebaju što češći nastupi. Trenutno je u oporavku nakon loma palca na ruci, no već razmišlja o idućoj borbi. Kaže kako se o njoj već zapravo pričalo, ali da ju je planirana protivnica odbila. U pitanju je Paige VanZant.

“Ona se ne želi boriti protiv mene. Želi nastaviti graditi svoje ime i skupljati pobjede, a to bi bila borba koju bi izgubila. Osim toga, povijest mojih borbi govori da sam ona koja obavezno ostavi par posjekotina svojim protivnicama. A ona nikako ne želi uništiti svoje lice”, ispričala je Maycee u MMA Houru. Dodala je kako ne vidi nikakve razloge zašto se ta borba ne bi održala:

“Želim se boriti protiv nje zbog toga što je već rekla ne, a osim toga je to jako dobra borba. Posljednji put kad sam provjerila, ona je bila 14. na ljestvici muha divizije u kojoj se i ja nalazim. Borba itekako ima smisla. Ona voli postaviti visok tempo borbe, jako je vješta i sposobna. Ja sam ona koja uvijek ide završiti borbu. Nije se baš borila protiv nekoga takvog. Treba razlikovati tehnički dobre borkinje i one koje idu uništiti, a ja imam to u sebi.”

Tu svoju agresivnost prezentirala je u dosadašnjim UFC borbama i zbog toga bi mogla postati svakim nastupom sve popularnija. Zapravo, smatra kako će taj stil borbe u budućnosti zavladati, a sebe i još jednu djevojku vidi kao glavne predstavnice istog:

“Malo nas je takvih. Imam osjećaj kako je Tatiana Suarez druga borkinja koja završava svoje borbe. Ona također ulazi s ciljem da te povrijedi. Mislim da smo zbog toga daleko ispred svih ostalih djevojaka.”

Maycee trenutno nastupa jednu kategoriju iznad Suarez, no otkrila je kako razmišlja o spuštanju u slamka kategoriju. To bi značilo eventualnu borbu protiv Suarez u budućnosti, vrlo lako moguće za naslov prvakinje. Njih obje trenutno suvereno koračaju prema vrhu i fanovi ženskog MMA-a s nestrpljenjem čekaju njihove iduće borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI