Max Holloway: UFC je zainteresiran da se borim protiv Conora u lakoj kategoriji

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.10.2017 18:15h Autor:

Max Holloway

Max Holloway nedavno je potpisao novi ugovor s UFC-om te je dogovorio borbu protiv Frankiea Edgara na UFC 218 u Detroitu. No, tijekom tih pregovora mu je UFC spomenuo jednu zanimljivu ponudu.

Holloway je jedini borac kojeg Conor McGregor, na putu do titule perolake kategorije, nije savladao nokautom. Od tada je on još dodatno napredovao, došavši do te iste titule na jednako impresivan način. Nju će uskoro braniti po prvi put, no revanš protiv McGregora mu je svakako u mislima.

Da o toj situaciji razmišljaju i u UFC-u, otkrio je sam Holloway, koji je ispričao jednu zgodu s pregovora po pitanju novog ugovora s promocijom.

“Ukoliko se borba protiv Conora dogodi, to će biti u lakoj kategoriji. UFC mi je to spomenuo kada smo bili u pregovorima, čak spo i razgovarali o Conoru. Bilo je to čudno, jer je tema pregovora bila borba protiv Edgara. No, pitali su me dali bi bio spreman otići u laku kategoriju i boriti se protiv Conora. Ukoliko je to potrebno da dobijem borbu protiv njega, naravno da bih to napravio, borio bih se protiv njega bilo gdje i u bilo kojoj kategoriji. Oni su čak nastavili pričati o tome, no nisam htio nastaviti, u prvom planu mi je bila borba protiv Edgara”, rekao je Max.

Ne zna se koliko je UFC bio ozbiljan u tome, niti je Max naveo koji točno ljudi iz UFC-a su bili u pitanju. No, svakako je sigurno kako promocija gleda kakve im opcije postoje za McGregora i svakako priprema teritorij. Potencijalno ta borba vjerojatno ima mogućnost održavanja, no u ovom trenutku njih obojica imaju svoje puteve. Ako im se oni susretnu, biti će zanimljivo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI