Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Max Holloway: Nitko ne zna gdje je Jose Aldo, pomozite mi pronaći ga! | Fight Site

Max Holloway: Nitko ne zna gdje je Jose Aldo, pomozite mi pronaći ga!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.12.2016 11:39h Autor:

Max Holloway

Novi privremeni prvak perolake kategorije UFC-a, Max Holloway, želi što prije odraditi borbu za ujedinjenje pojasa do 66 kilograma protiv Josea Alda. No, smatra da ga je prvo potrebno pronaći, budući da je Brazilac jednostavno nestao.

Nakon borbe, u kojoj je došao do pobjede nokautom u trećoj rundi, Max Holloway je pohvalio Anthonya Pettisa, a onda rekao nešto o planu za borbu te tome kako ga je proveo u djelo.

“Moram pohvaliti Anthonya Pettisa, sjajan je borac i imam maksimalan respekt prema njemu. Nikad do sada nije završen i to je bio moj cilj, htio sam doći do pobjede prekidom. Kada je pao vagu sam znao da je imao nekoliko teških dana i da je potrošen. Bio sam siguran kako će mi prilika doći u kasnijim rundama, odnosno da će se on početi trošiti. Uostalom, gotovo sve moje pobjede prekidom su došle u kasnijim rundama, to je moj stil, volim odvesti borce u duboke vode, volim kada pomisle da se mogu natjecati sa mnom.”

S privremenim pojasom preko ramena emocije su velike, što nije skrivao. Zna što su je idući plan, no prije toga ima i jedan privatni.

“Moj sav trud i svo odricanje se isplatilo, već ranije ovog tjedna sam rekao kako radim za ovo otkad sam imao 17 i pol godina, no nisam gotov. Vrijeme da je Jose Aldo prestane bježati. Ipak, sada kada imam ovo zlato preko ramena, samo razmišljam o tome kako želim otići kući i proslaviti.”

Pitanje je kad će se održati borba protiv Alda. Već u kavezu je Max zatražio veljaču, no to je možda i prerano, čega je svjestan i on sam. Zapravo, većim problemom smatra činjenicu da Alda uopće nema u UFC javnosti niti na eventima. Tako je fanove i medije pozvao da koriste hashtag preko kojeg bi ga pronašli, kao aluziju na animirani film “Where is Waldo?” (u Hrvatskoj poznat kao “Gdje je Jura?”).

“Rekao sam kako želim veljaču. Zbog ove sam borbe propustio Dan Zahvalnosti i moj rođendan, no sada slijedi Božić i rođendan mog sina, koje ne namjeravam propustiti. Jose Alda nije lako naći, nitko ne zna gdje je on. Zato sam rekao da mi pomognete, da upisujete hashtag #whereisjosewaldo ili samo #josewaldo, pa ćemo ga timskim radom valjda uspjeti pronaći. Tako da razmišljam da li sam spreman propustiti ovo da bi organizirali borbu 11. veljače, a da se on ne pojavi, budući da ima naviku ne pojavljivati se na dogovorenim borbama. Moram razgovarati s Danom Whiteom i Seanom Shelbyem, pa ćemo već napraviti neki posao.”

Svaka čast Maxu, vrijeme je da sada malo uživa i odmori te nakon toga odradi puni kvalitetni kamp za borbu koju svi želimo gledati, upravo tu protiv Josea Alda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI