Max Holloway: Namjeravam osvojiti titulu u četiri različite kategorije

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.12.2017 16:59h Autor:

Max Holloway

Nakon što je po drugi puta savladao Josea Alda, izuzetno dobro raspoloženi Max Holloway rekao je nešto o svojim planovima u budućnosti, kako bližoj tako i onoj daljoj.

Holloway je ponovio sve što je napravio kada je Aldu titulu oduzeo, a može se reći kako je ovog puta izgledao još bolje nego u toj borbi. Prvo se našalio kako ga UFC konstantno šalje u hladna mjesta, s ciljem da rashlade čovjeka s Havaja, ali da im to ne ide od ruke. Nakon toga je počeo o borbi protiv Alda te onome što bi mu trebalo slijediti u idućim borbama.

“To je ono što prvaci rade, prvaci brane titulu. Nisi prvak dok ju nisi obranio. Sad mi je cilj stvoriti stabilnost u ovoj diviziji, pokazati ljudima kako se treba ponašati prvak. Trebalo mi je deset pobjeda da dođem do privremenog pojasa i 11 do pravog. Ne želim da itko drugi treba prolaziti takav put do toga. Meni je cilj biti nešto kao Demetrious Johnson, želim da mi se momci pojavljuju, a da ih ja jednog po jednog vraćam tamo odakle su došli. Pa neka me pokušaju skinuti. Ja ovog trenutka želim biti prvak, želim se fokusirati na život prvaka. Želim biti najdulje prvak ove kategorije u njenoj povijesti, želim svoje mjesto u povijesnim knjigama. Želim da ljudima budem primjer onoga kakav treba biti prvak”, ispričao je Max svoje šampionske planove.

Onda je otkrio neka svoje razmišljanja, dodavši i malo šale u sve to. Naime, prije pressice je gostovao u studiju Fox Sportsa, gdje je prokomentirao vrlo zanimljivu temu koja se tiče njegove budućnosti. A sve je krenulo s pitanja do kada namjerava ostati u perolakoj kategoriji.

“Jedino što me može zaustaviti su medicinski razlozi, odnosno da moje tijelo dođe do toga da više ne mogu skinuti kilograme. Tada ga neću prisiljavati, nego ću promijeniti kategoriju. Pričao sam s Bispingom i ekipom na Fox Sportsu i on me pitao mogu li osvojiti još jednu titulu. Pitao sam ga zašto me odmah otpisuje. Mi s Havaja volimo jesti, imamo takve prehrambene navike, pa ja idem po još tri titule, one do 70, 77 i 84 kilograma. Tko zna, možda jednog dana budem i teškaš, sve je to do naših prehrambenih navika. I one će utjecati na to da ispišem povijest.”

Hollowayu bi iduća borba mogao biti Frankie Edgar, prvobitno planirani protivnik za ovu borbu, no koji ju je bio prisiljen otkazati radi ozljede kosti oka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI