Max Holloway: Da nisam borac bio bih policajac ili vatrogasac

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.07.2015 20:25h Autor:

Max Holloway

Jedan od najboljih boraca UFC-ove perolake kategorije, Max Holloway, odradio je chat tijekom kojeg je odgovarao na pitanja fanova. Donosimo vam neke najzanimljivije odgovora kojima možete još bolje upoznati ovog sjajnog borca.

23-godišnji Max Holloway dolazi s Havaja te, iako je vrlo mlad, ima već 12 borbi (devet pobjeda i tri poraza) odrađenih u UFC-u. Idući mjesec već mu slijedi nova, protiv Charlesa Oliveira, a ukoliko dođe do pobjede, bit će mu to sedma u nizu, unutar samo 19 mjeseci razmaka. Prije tog je doživio poraz od Conora McGregora i to kao jedini UFC borac kojeg Irac nije završio.

Dok se priprema za tu borbu, Max je stigao odradio i zanimljivu interakciju s fanovima, pomoću video chata. Donosimo vam neke od najzanimljivijih pitanja i odgovora, kojima imate priliku još se bolje uvjeriti koliko je Max jednostavno, a ujedno i zanimljiva osoba.

Kako bi danas izgledala borba protiv Conora McGregora? I zašto si ti jedini prema kojem je pokazao respekt?

Ne znam, ne mogu dati odgovor na to. Jedino mogu biti siguran kako bi to bila odlična borba te da bi fanovima bilo vrlo zabavno, kao i nama dvojici. A iskreno ne znam zašto je bilo tako. Mene također zanima, ali to bi trebalo pitati njega.

Što bi bio da nisi postao MMA borac?

Bio bih policajac ili vatrogasac.

Što možeš reći o Charlesu Oliveiri, svom idućem protivniku? Kako ga misliš pobijediti?

Oliveira je super, jako drag i simpatičan momak. Izuzetno je cool i pun poštovanja. Odradili smo sučeljavanje i bilo sve ok, porazgovarali smo i složili se da će biti odlična borba. Ne mogu je dočekati. Ne mogu reći kako ću ga pobijediti, no jako naporno treniram. Najbolja se uključite 23. kolovoza i pogledajte borbu.

Što fanovi ne znaju o tebi?

To da bi ih vjerojatno sve po redu rasturio u Call of Dutyu. No u Street Fighteru sam užasan, ne znam kako igrati tu igru.

Misliš li se spustiti u bantam kategoriju?

Ne, nikad se ne bih borio do 61.5 kilogram. Previše je to kilograma za rezanje te se ne bih upustio u to.

Kako si postao MMA borac?

Sve je krenulo prije nekih šest ili sedam godina. Htio sam biti kickboksač, ali u tom trenutku nije bio dobrog kluba niti prilike na Havajima, pa sam otišao u MMA klub i počeo se baviti time.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI