Max Holloway: Cub i ja znamo sve jedan o drugom, baš zbog toga će borba biti fenomenalna

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.04.2015 19:21h Autor:

Max Holloway

Do šeste UFC pobjede u nizu pokušat će doći Max Holloway protiv Cuba Swansona, sutra u Newarku, na UFC on FOX 15 eventu. Kao i fanovi, i ovaj momak s Havaja jedva čeka da se zatvore vrata kaveza i da napokon krene borba, od koje puno očekuje.

Iako su mu tek 23 godine, Max Holloway je odradio već 11 UFC borbi, a koliko je uspješan govori niz od pet pobjeda. Prije toga je poražen od Conora McGregora, kao jedini borac koji je u UFC-u s Ircem došao do sudačke odluke. No, ono što impresionira je da Max svakom borbom izgleda sve bolje

"Najviše sam napredovao dovođenjem trenera za udaračke tehnike. Do tad sam bio sam svoj trener. Dustin Kimura i ja smo naizmjence jedan drugom držali fokusere i tako trenirali. Ono što sam najviše dobio sad kad ih imam je da više ne moram puno razmišljati. Sve su to doveli u neki balans gdje oni odrade teži, a ja onaj lakši posao treninga. Moram samo odraditi ono što mi oni namijene", procijenio je zašto misli da je došla ova pobjednička serija.

U posljednjoj borbi protiv Colea Millera slavio je odlukom, no apsolutno je nadmašio svog protivnika u svim segmentima. Nešto je rekao o toj borbi:

"Imam pet pobjeda u nizu, od toga četiri prekidom, ali baš za ovu zadnju, gdje sam Colea Millera savladao odlukom sudaca, ljudi kažu da sam bio najbolji do sad. Mislim kako sam postao zreliji borac, a to sam dokazao u toj borbi."

Sad slijedi Cub Swanson, koji je porazom od Frankie Edgara prekinuo svoju pobjedničku seriju, no ovom borbom vidi priliku vratiti se među kandidate za titulu. Fanovi su s odobravanjem dočekali objavu ove borbe, a sad jedva čekaju njen početak.

"Cub je opasan svuda i mislim kako je spreman na sve što ja mogu ponuditi, kao što sam i ja spreman na sve njegovo. Poznajemo smo, obojica smo dobri borci, no baš zbog toga vjerujem kako će ovo biti fenomenalna borba. On je borac koji uvijek pruži ono što fanovi žele vidjeti i jedva čekam da sve krene, da se zatvore vrata kaveza i da radimo ono zbog čega smo ovdje", najavio je Max ono što se svi fanovi nadaju da bi mogli vidjeti u njihovoj sutrašnjoj borbi.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI