Matthews i Jingliang borba večeri, Formiga i Adesanya spremili bonuse za izvedbu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.02.2018 11:10h Autor:

Nguyen vs. Formiga

Bonusi nakon UFC 221 eventa pripali su Jakeu Matthewsu i Liu Jingliangu, koji su odradili borbu večeri te Israelu Adesanyi i Jussieru Formigi za najbolje izvedbe eventa u Perthu.

Matthews i Jingliang odradili su taktičku bitku prepunu akcije i preokreta, u kojoj su oba borca imali svojih trenutaka i po svemu što su pokazali su svakako zaslužili spremiti ovaj bonus od po 50.000 dolara svakom. Matthews je došao do pobjede kao autsajder, no Kinez je potvrdio kako će i u porazima biti i ostati atraktivan i zanimljiv borac.

Jussier Formiga svoj je bonus osigurao pobjedom koji ju je pokrenuo kružni udarac šakom, koji je već možda sam po sebi bio dovoljan da dobije borbu protiv Bena Nguyena. Ipak, borca nije bila prekinuta te je Brazilac otišao za njim na pod te ga tamo gušenjem ostavio bez svijesti. Možda nije dovoljno da napokon osigura borbu protiv Demetriousa Johnsona, nakon što mu je nekoliko puta promakla, ali svakako dovoljno za 50.000 dolara.

Posljednji bonus pripada Israelu Adesanyi, koji nije oduševio jednim potezom kao Formiga, nego načinom na koji je demolirao Roba Wilkinsona kroz drugu rundu njihove borbe. I to sve nakon što je prvi rundu bio u potpuno nathrvan od strane australskog borca. Visoki i brzi Nigerijac je pokazao i dokazao zašto je svakog protivnika do sada nokautirao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI