Matt Serra: Ne mogu podnijeti Matta Hughesa, želim se vratiti boriti protiv njega i želim njegov posao

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.11.2015 20:08h Autor:

Matt Serra

Matt Serra završio je svoju karijeru, a posljednju je borbu imao prije pet godina. No, jedna stvar ga još uvijek tišti, zbog koje je spreman vratiti se iz mirovine. Želio bi odraditi revanš protiv Matta Hughesa.

Serra (11-7, 7-7 u UFC-u) je zadovoljan onim što je napravio u svojoj MMA karijeri. Iako mu skor nije nešto pretežno dobar, ovaj borac se može pohvaliti osvajanjem Ultimate Fightera te titulom svjetskom prvaka u velter kategoriji. Zaradio je novce i slavu, a trenutno trenira neke od najboljih boraca svijeta. No, jednu mrlju na svojoj karijeri ipak ne može zaboraviti. To je poraz od Matta Hughesa.

"Jednostavno ne mogu podnijeti tog tipa. Čak ne želim ništa niti govoriti, da ne bi jednom došlo do nezgodne situacije. No, da mi netko kaže ajmo odraditi borbu protiv njega, ja bih rekao može. Ali, treba mi šest mjeseci. Zato što sam profesionalac, koji nikad nije pao vagu i toliko vremena bi mi bilo potrebno da to uradim kako spada, i usput mislim na svoje zdravlje", rekao je Serra nešto o Hughesu, dodavši: "Također bih se morao i skinuti s testosteronske terapije, budući da sam na TRT-u već neko vrijeme."

Serra i Hughes su se borili na UFC 98 eventu, 2009. godine. Hughes je slavio sudačkom odlukom, a borci su nagrađeni bonusima za najbolju borbu večeri. Osim sa sportske strane, Serri smeta dosta toga i kod Hughesove privatne osobnosti, između ostalog i obavljanje njegovog posla unutar UFC-a.

"Čovjek govori sranja zato što se nečemu nada. Najbolji je prijatelj s Danom i on mu je dao odličan posao u kojem ne mora raditi ništa. Odnosi između boraca, jeste li vi ozbiljni? Ako borci imaju problema, koga će zvati? Sigurno bi prije mene pozvali nego njega, to je trebao biti moj posao! On zapravo samo sjedi i dolaze mu čekovi dok se pravi da zapravo nešto radi", frustriran je Serra.

Serra je nedavno zajedno s Danom Whiteom snimio dokumentarnu seriju "Looking For a Fight", čija je pilot epizoda emitirana prije UFC 192 eventa. Uskoro bi se na Fight Passu trebala naći cijela sezona, a Serra je pomagao Dani Whiteu u pronalaženju novih MMA talenata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI