Matt Serra: McGregor je šupčina koja je ovisna o tome da bude u centru pažnje

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.11.2017 00:42h Autor:

Matt Serra

Matt Serra je također jedan od onih koji nije prihvatio ispriku Conora McGregora te koji ima jako loše mišljenje o njegovog ponašanju. Ne samo onom prošlog vikenda, nego o njegovom ponašanju bilo gdje da se pojavi.

Bivši UFC prvak, a sada jedan od najcjenjenijih MMA trenera svijeta, nije fan Conora McGregora, što već niti u nekim ranijim slučajevima nije sakrivao. Tako se nije moglo očekivati da će imati neko dobro mišljenje o McGregorovim postupcima s Bellatorovog eventa, ali nije prihvatio niti njegovu ispriku kao niti objašnjenje da je sve to napravio zbog emocija koje su ga savladale nakon pobjede njegovog prijatelja.

“Ljudi, shvatite jednu stvar, on te sve radimo zbog sebe. Ništa od toga nije zbog njegovih prijatelja niti zbog podrške njima. On je jednostavno ovisnik o tome da bude u centru pažnje. Kao prvo, njegovo ponašanje nije bilo s respektom prema tom borbu. A što tek reći za udaranje službene osobe. Da je bilo tko od nas ostalih to napravio, vidjeli bi što bi se dogodilo. Kako njemu to prolazi? Tip se ponaša kao obična šupčina, zapravo on to i je. A njegovi ga fanovi gledaju kao da je veći od života i da smije što hoće. Zajebi to, zajebi tog tipa, obična šupčina”, iskreno je prokomentirao Serra, koji se inače nikad ne suzdržava iznošenje svog mišljenja, bez ikakvog uljepšavanja.

Podsjećamo, McGregor je objasnio kako je reagirao na onaj način prema sucu Marku Goddardu jer se uplašio za zdravlje nokautiranog borca, ukoliko se borba nastavi. Tu ga je rijetko tko shvatio ozbiljno, ali Serra je bio najžešći po pitanju objašnjenja kako je sve napravio pod utjecajem emocija. U svakom slučaju, bilo bi zanimljivo čuti kakvo mišljenje o svemu ima jakog dobar Serrin prijatelj, predsjednik UFC-a, Dana White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI