Matt Serra dan prije ulaska u “Kuću slavnih” proveo zadržavanjem izgrednika do dolaska policije (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.07.2018 16:18h Autor:

Matt Serra

Matt Serra večeras bi trebao postati novi član UFC-ove Kuće slavnih te to predstavlja glavni razlog njegovog boravka u Las Vegasu. No, Serra uživa u svim blagodatima International Fight Weeka, uključujući izlaske, a jedan od njih doveo ga je u situaciju gdje je svoje vještine upotrijebio u korisne svrhe.

Serra je bio u izlasku, kada je usred lokala gdje se nalazio došlo do incidenta. Naime, jedan izrazito alkoholizirani gost počeo je vrijeđati konobaricu te se svađati s ostalim gostima. Kako je jedan od tih gostiju bio bivši UFC-ov prvak, a danas jedan od najboljih MMA trenera svijeta, on je odlučio tu osobu pokušati urazumiti ili jednostavno umiriti. Ipak, to mu nije pošlo za rukom, nego je gost postao agresivan.

Tada je Serra odlučio kako je vrijeme za drugačije mjere. Izgrednika je bacio na pod te sjeo na njega i tako ga je zadržao sve dok nije došla policija, koju su djelatnici lokala nakon toga pozvali. Izgrednik se pokušavao izvući, no nije mu išlo, a iz očaja je Serri cijelo vrijeme prijetio. Na kraju svega mu je uslijedilo prisilno triježnjenje u policijskoj postaji, a ovaj video će i njemu biti dobra pouka oko toga kako se ne bi trebao ponašati u javnosti.

Serra je u borilačkoj mirovini od 2010. godine, a svoje najveći uspjeh postigao je tri godine ranije, kad je nokautirao Georgesa St-Pierrea, čime je postao UFC prvak. Trenutno je dio postave serijala “Dana White Lookin’ For A Fight”, kao i glavni autor podcasta UFC Unfiltered. Osim toga je trener u Serra-Longo MMA timu te ima još nekoliko manje vidljivih zanimacija u životu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI