Matt Brown: Znam da će mi se svi smijati, no mogu pobijediti GSP-a

UFC 23.03.2013 09:51h Autor:

GSP

"Znam da zvuči ludo i da će mi se mnogi smijati, no ja mogu pobijediti GSP-a", lupio je dugogodišnji UFC-ovac Matt Brown komentirajući prošlotjedni dvoboj za titulu u velter kategoriji između St. Pierrea i Diaza.

"Bio je to dobri stari GSP. Radio je iste stvari koje radi svima. Svi znaju kako će se boriti, no ne mogu napraviti ništa po tom pitanju. Ja smatram da mogu odraditi meč na njegovoj razini i uništiti mu taktiku. Znam da ovo zvuči ludo jer je većina mojih poraza stiglo prisiljavanjem na predaju, a i nisam neki hrvač s velikim renomeom, no mogu ga pobijediti", objasnio je Browne svoje veliko samopouzdanje.

"Ljudi će mi se smijati, no to me ne smeta. Ja treniram s boljim hrvačima nego što to GSP čini. Iskren sam u pogledu svojih mogućnosti i znam što mogu postići. Znam da ga mogu pobijediti", dodaje UFC-ovac.

U posljednja četiri dvoboja u 2012. Brown je ubilježio četiri pobjede. Ipak, radilo se o kudikamo lakšim protivnicima od GSP-a.

"Mogu vam odmah reći da GSP ne može udarati sa mnom. Kada je u krizi, on će vas srušiti i nekoliko puta udariti. Te će vas pokušati zadržati na podu. Ako to nisu uspjeli spriječiti borci poput Hughesa i Koschecka, kako će to napraviti Brown. Znam da zvuči ludo, no vjerujte mi da nije. Sve je u samopouzdanju. Ako odradim kako mogu, znam da ga mogu pobijediti", zaključuje Brown.

Prije nego što mu šefovi pruže priliku protiv UFC prvaka, ovaj iskusni borac će vrlo vjerojatno morati sakupiti još nekoliko pobjeda protiv malo uglednijih imena kako bi zaradio svoju šansu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI