Matt Brown želi još jednu borbu: Oduvijek želim odmjeriti snage s Carlosom Conditom

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.01.2018 17:46h Autor:

Matt Brown

Matt Brown odradio je svoju posljednju borbu u studenom, kada je na Fight Nightu u Norfolku nokautom savladao Diega Sancheza. Ipak, on je još uvijek borac pod UFC ugovorom, kojeg bi reaktivirao u slučaju prilike da mu se ispuni jedna dugogodišnja želja.

“The Immortal” je oduvijek glasio za borca koji će se potući bilo gdje i protiv bilo koga te je s tom reputacijom zaradio veliki broj fanova koji su ga pratili kroz UFC karijeru. Ipak, kada je shvatio da više ne može napredovati, odlučio je kako mora promijeniti stil borbe da bi primao manje štete ili se umiroviti. Odlučio se za drugu opciju, no u njemu još uvijek gori želja za jednom borbom o kojoj razmišlja zapravo otkako je prvi puta vidio Carlosa Condita kako se bori.

“Možda je došlo vrijeme da nas dvojica odmjerimo snage, volio bih to. Imam ogroman respekt prema njemu i upravo zbog toga oduvijek želim tu borbu. Osim toga, mislim i kako bi ju svi fanovi htjeli vidjeti. Toj borbi je bilo predodređeno da se dogodoi, no na kraju ipak nismo ušli zajedno u kavez. Bila bi to borba za pamćenje, borba koji bi svatko pogledao i meni je to sigurno borba zbog koje bi se vratio iz ove “polumirovine” u kojoj se nalazim”, izjavio je Brown o možebitnom susretu s Conditom.

Conditom se još uvijek nije javno obratio nakon subotnjeg poraza od Neila Magnya, a mnogi vjeruju kako on u sebi lomi te da će se odlučiti na umirovljenje. Uostalom, u posljednjih osam borbi ostvario je samo dvije pobjede i šampionske ambicije bi trebao zaboraviti. Što se tiče Browna, on se ipak nada kako bi se ovo moglo svidjeti UFC-ovom matchmakeru.

“Nisam još konačnu odluku o svom statusu, a ovo je borba koja bi me svakako probudila i izvukla iz kreveta. Ukoliko dođe do te borbe, to svakako mora biti na pet rundi. Vidjeti ćemo što će se dogoditi. Nadam se kako će Sean Shelby vidjeti ili čuti ovo pa možda idućeg tjedna dobijem poziv”, rekao je Brown, koji uživa s obitelji i kaže kako mu MMA zapravo uopće ne nedostaje. Treninge je već smanjio na rekreativnu količinu, no kaže kako bi se bez problema mogao vratiti u borilački mod, ukoliko se odluči još jednom boriti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI