Matt Brown ljutit na Jonesa jer nije pomogao ozlijeđenoj trudnici: Ne želim mu ništa dobrog!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.05.2015 20:24h Autor:

Matt Brown

Matt Brown nije birao riječi jer je Jon Jones izazvao prometnu nesreću u kojoj je teško stradala trudna žena. Jon je pobjegao s mjesta nesreće i upravo to je zasmetalo UFC velteraša.

Jones je pobjegao s mjesta nesreće bez da je provjerio u kakvom je stanju osoba u čiji je auto udario kad je prošao kroz crveno svijetlo.

Srećom za sve, 25-godišnja trudnica je zadobila samo prijelom ruke, beba nije ozlijeđena. Jon, ako bude osuđen, može dobiti do tri godine zatvora.

Brown smatra da je Jones sebičan.

“Nikad ne bih zbog kokaina bacio Jonesa pod autobus.”, izjavio je Matt na The Great MMA Debate podcastu, a prenosi Bloodyelbow. “Jebe mi se hoće li partijati ili raditi neke druge stvari koje je radio. Ostavio je ozlijeđenu trudnicu i pobjegao bez da joj je pomogao. To ne volim. Niti jednu sekundu ne vjerujem kako nije znao što radi.”

“Tako je sebičan. Stvarno mu trenutno ne želim ništa dobrog.”

Brown je imao problema s drogom te suosjeća s bivšim prvakom po pitanju toga. No, ne suosjeća kad je u pitanju ostavljanje ozlijeđene trudnice.

“Suosjećam s njim jer se bori s ovisnošću o drogi, ali bez obzira koliko se on bori s tim, ostavio je trudnicu koju je on ozlijedio. Nije me briga više za njega!”

Matt je sugerirao kako je Jon pobjegao s mjesta nesreće jer je vrlo vjerojatno morao sakriti neke inkriminirajuće dokaze, smatra kako je neoprostivo to što nije pomogao osobi koju je ozlijedio.

“Nije me briga što je imao u tom autu. Nije me briga i da je imao 10 kilograma kokaina i da mu je prijetio doživotni zatvor. Život trudnice je stavio u opasnost. Tko zna? Možda bih i ja napravio istu stvar i nadao se da će me cijeli svijet jebeno zamrziti.”

UFC je Jonesu oduzeo pojas prvaka, izbrisao ga sa službenih ljestvica i suspendirao na neodređeno vrijeme.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI