Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Matt Brown i Clay Guida se pridružuju Dillashawu u Coloradu | Fight Site

Matt Brown i Clay Guida se pridružuju Dillashawu u Coloradu

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.10.2015 19:15h Autor:

Matt Brown

Elevation Fighting Team počeo je skupljati impresivnu ekipu u svojoj dvorani. Nakon TJ Dillashawu, sad su dogovorili da i Matt Brown te Clay Guida također postaju članovi ovog tima, sa sjedištem u Coloradu.

U svakom slučaju, u Coloradu se stvara jedan respektabilan tim, a to su odlučili postići kvalitetnom regrutacijom. Nakon što su, kako je on sam naveo, TJ Dillashawu ponudili uvjete koje jednostavno nije mogao odbiti, bit će da su jednako dobre ponude dali i drugoj dvojici UFC-ovih dugogodišnjih rangiranih boraca.

Brown je do sada trenirao kod kuće u Ohiu, no više puta se potužio kako ima nedovoljan broj adekvatnih trening partnera, pa je sad odlučio napraviti zanimljiv potez u karijeri te se okušati u novom timu, koji mu može ponuditi upravo ono što mu je uvijek do sada nedostajalo. Brown se trenutno nalazi na petom mjestu UFC-ove ljestvice velter kategorije, a idući ga mjesec čeka borba protiv Kelvina Gasteluma u Meksiku.

Guida, s druge strane, nije već dugo vremena bio stalni član nekog tima, odnosno kombinirao je treninge u Jackson-Winkeljohn timu s onima u Teamu Alpha Male, odakle je Elevation regrutirao i Dillashawa. On se nalazi na 11. mjestu ljestvice perolake kategorije, a trenutno ima ugovorenu borbu za nešto više od tri tjedna u Brazilu, protiv Thiaga Tavaresa. Dugogodišnji je član UFC-a, a ima čak devet zarađenih bonusa.

Ovo su sjajne pridošlice u tim, koji u svom sastavu već ima borce kao što su Brandon Thatch, Neil Magny i Cat Zingano. Nema sumnje kako bi svi oni trebali dodatno napredovati kroz međusobni rad i suradnju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI