Materla odustao od UFC-a i produžio s KSW-om, poljski Fight Night ostao bez glavne borbe

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.09.2017 22:20h Autor:

Michal Materla

Samo tjedan dana nakon što je UFC napokon pronašao glavnu borbu za Fight Night u poljskom Gdansku, bez iste su ostali. Naime, Michal Materla je odlučio produžiti ugovor s KSW-om te je time automatski odustao od UFC-a i mjesta predvodnika spomenutog eventa.

Materla se tamo trebao boriti protiv Thiaga “Marette” Santosa, no to se neće održati, a Santos je već dobio novu borbu. Tjedan dana kasnije će se boriti na domaćem terenu u Brazilu, a protivnik će mu biti Jack Hermansson. Riječ je o eventu kojeg predvodi borba Lyota Machide i Dereka Brunsona.

Tako je drugi UFC-ov posjet Poljskoj, odnosno event planiran za 28. listopada, i dalje bez glavne borbe, a već po samom izboru Materle i Santosa se vidjelo da UFC nema prave ideje što učiniti oko predvodnika programa u Gdansku. Na programu je tek sedam borbi, gdje su zapravo najpoznatija imena Jan Blachowicz i Artem Lobov te se već po tome da zaključiti kako je vjerojatno cijeli event zapravo “na ledu”.

Rijetko kada se dogodi da UFC manje od dva mjeseca prije održavanja ima toliko malo borbi na nekom “cardu”, pa nas ne bi trebalo čuditi ukoliko promocija odluči otkazati ovaj posjet Poljskoj za neka druga vremena. To bi zapravo bila velika šteta, jer nas ipak raduju europski eventi, prije svega zbog toga što tako imamo priliku gledati UFC borbe u nekim “normalnijim” vremenskim terminima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI