Match-maker Bisping: Impresivna pobjeda donosi mi meč za titulu

UFC 14.08.2012 09:51h Autor:

Michael Bisping (foto: StudioMMA)

 

 Michael Bisping i dalje je uvjeren da je on predodređen za idućeg izazivača Andersona Silve, pogotovo ako uvjerljivo pobijedi Briana Stanna na UFC-u 152.

Engleski borac Michael Bisping zaista je neumoran, i dalje kroz medije svakodnevno pokušava poboljšati svoj status u UFC-u ne bi li što prije stigao do titule izazivača u srednjoj  kategoriji protiv Andersona Silve. Ovog je puta preuzeo ulogu match-makera Joea Silve te si najavio idući meč, pod jednim uvjetom ipak.

Bisping je uvjeren kako će mu uvjerljiva pobjeda u Torontu za nešto malo više od mjesec dana pružiti priliku da uđe u kavez s Andersonom. Iako Bisping tvrdi da je o tome razgovarao s Joeom Silvom, zanimljivo da je Dana White upravo ovih dana kao trenutno jedinog potencijalnog izazivača spomenuo Chrisa Weidmana.

“Moram donijeti uvjerljivu pobjedu protiv Briana Stanna, a onda bih mogao na Andersona. Pričao sam o tome s Joeom Silvom, zbog toga ću odraditi najbolji meč u svom životu. Iako se na radi o laganom protivniku, pobjeda će biti moja!”, rekao je Bisping.

Zanimljivo da Bispinga možemo gotovo svakodnevno naći u MMA medijima, dok neku izjavu Stanna o ovoj borbi ni uz najbolju volju nismo uspjeli naći u posljednje vrijeme…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI