Masvidal vs. Nate Diaz na UFC-u 209?

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.01.2017 12:32h Autor:

Ilustracija

Jorge Masvidal je u najmanju ruku šokirao MMA svijet dva puta nokautiravši Donalda Cerronea na proteklog vikenda održanom UFC on FOX eventu u Denveru. Iako je uoči tog dvoboja bio tek 12., a “Kauboj” 5. velteraš svijeta, “Gamebredu” nije nedostajalo samopouzdanja. Doslovno je samljeo jednog od najboljih MMA boraca svijeta poslavši pritom snažnu poruku čitavoj diviziji. Tko je slijedeći na redu za Masvidala? Pitaju se i mediji i fanovi.

Ako se njega pita, slijedeći na redu će biti Nate Diaz i to već na UFC-u 209.

Masvidal je, naime, na svom službenom Facebooku objavio grafiku sebe i Diaza te je dodao “hash tag” “UFC 209”. Na sličan način je od UFC-a “izlobirao” i dvoboj protiv Cerronea. Javno je prozvao Kauboja preko društvenih mreža, ovaj je prihvatio, a UFC amenovao.

Ovaj put je situacija ipak znatno drugačija. Diaz je nakon dva dvoboja s Conorom McGregorom postao svjetska super-zvijezda i teško je povjerovati da bi prihvatio dvoboj s Masvidalom, koji jest intrigantan, ali mu svakako ne bi donio željeni financijski ugled. Osim toga, Diaz bi karijeru trebao nastaviti u velter kategoriji.

Za sada nema reakcije niti Diaza, niti UFC-a koje bi nam mogle dati odgovor na pitanje ima li vatre gdje ima dima…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI