Masvidal uvjeren da će savladati Maiu u parteru

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.04.2017 12:04h Autor:

Jorge Masvidal

Iako svi šansu Jorge Masvidala protiv Demiana Maie vide dok se borci nalazi na nogama, Masvidal uopće na situaciju ne gleda tako. On je uvjeren kako će mu pobjedu na UFC 211 donijeti rad u parteru.

Masvidal je sve iznenadio fenomenalnom izvedbom protiv Donalda Cerronea, a ta ga je pobjeda dovela na korak do napada na velterašku titulu. No, tamo ga čeka kralj partera, Demian Maia, veteran koji je u sjajnoj seriji, ali koji nema pravo na poraz. Isto tako, borac protiv kojeg se još nitko, osim na kraju također poraženog Jake Shieldsa, nije snašao kada su se našli na podu. No, Masvidala to ne brine. On sebe svakako vidi kao pobjednika 13. svibnja.

“Kako su ljudi bili iznenađeni mojim stand upom protiv Cerronea, još više će iznenađeni biti kada vide moj grappling u ovoj borbi. Ne možeš pobijediti Maiu ukoliko ti grappling nije na njegovom nivou. Nitko od njegovih posljednjih protivnika nije imao dovoljno dobro defenzivno hrvanje i defenzivni jiu-jitsu. Ja znam da ja jesam taj nivo, nema te pozicije iz koje ja neću doći u prednost. To ću napraviti i protiv Demiana Maie, ubit ću mu volju, a onda mu nanijeti fatalni udar. On neće dočekati kraj ove borbe”, Jorge je uvjeren.

Osim činjenice da je posljednji puta prekidom poražen još 2009. godine, dokaz kvalitetnog Masvidalovog partera je pobjeda gušenjem nad Michaelom Chiesom, jednim od najboljih grapplera lake kategorije. Ipak, i Gunnar Nelson je briljirao dok nije naišao na Demiana. Mislimo kako će Masvidal ipak svoju priliku tražiti u što je moguće duljem ostajanju na nogama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI