Masvidal: Trebam love, dajte mi Cerronea

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.07.2014 13:30h Autor:

Jorge Masvidal

Jorge Masvidal napravio je veliki preokret, pa je, nakon uvjerljivo izgubljene prve runde, druge dvije izdominirao Darona Cruickshanka i došao do pobjede.Osjeća se spremnim da ubrzo nastupiti ponovno, a ima i želju za protivnika. Želi borbu protiv Donalda Cerronea.

Daron Cruickshanka je već u prvoj rundi žestoko uzdrmao Masvidala, bacivši ga u knockdown, a Herb Dean je odlično reagirao vidjevši da Masvidal nije ostao bez svijesti. Na kraju je došao do pobjede, a tu situaciju je zanimljivo prokomentirao: "Bilo je to kao da sam uskočio u hladan tuš, probudilo me istog trenutka. Ma zapravo, nije mi bilo ništa, napravio sam to namjerno, jer sam htio da imamo borbu večeri." Raspoložen je Masvidal bio za šalu.

Ovu pobjedu on ne misli dugo slaviti, nego već ima želju za idući nastup. "Znam da Donald Cerrone želi borbu u rujnu. Nadam se da je moguće bookirati i mene za taj nastup", rekao je, a onda objasnio zašto to želi: "Cerroneu treba borba, meni treba lova. Nisam ozlijeđen i spreman sam za novi nastup, pa hajdemo to dogovoriti."

Nakon ove pobjede, UFC skor Jorgea Masvidala je 4-1, a jedini poraz doživio je od Rustama Khabilova. Prije Cruickshanka, ove godine savladao je i Pata Healya.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI