Masvidal: Svaka čast Iaquinti, ali ja sam dobio ovu borbu čisto i pošteno

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.04.2015 11:04h Autor:

Jorge Masvidal

Jorge Masvidal bio je jako ljut nakon što je izgubio borbu od Ala Iaquinte sudačkom odlukom. Odmah je ljutito napustio kavez i nije htio davati nikakve izjave. Kad se sve stišalo, izrazio je veliko poštovanje prema svom protivniku, no smatra da je on potpuno čisto zaslužio pobjedu.

Statistika je bila u potpunosti na strani Jorgea Masvidala, koji je odlukom poražen od Ala Iaquinte u sunaslovnoj borbi jučerašnjeg UFC Fight Nighta 63. Ipak, dva suca su nagradila agresiju njegovog protivnika te je Masvidal poražen podijeljenom odlukom.

"Pogledajte me, lijep sam kao i uvijek, ništa mi nije napravio i spreman sam istog trenutka za još dvije ili tri runde borbe", rekao je Masvidal, a onda dodao nešto o mogućem revanšu: "Ne zanima me tako nešto, mislim kako sam ovu borbu dobio čisto i pošteno. No, ovo nije prvi, a vjerujem niti zadnji put, moram se naviknuti na to."

Publika je izviždala odluku, a to je zasmetalo Alu Iaquinti, koji je odradio jednu uistinu srčanu borbu. Masvidal se slaže da je njegov protivnik bio odličan: "Imam veliki respekt prema Alu Iaquinti, preživio je svašta i svaka mu čast na tome. Jako čvrst momak i skidam mu kapu. No, i pored toga, ja sam ovu borbu dobio te sam jako razočaran odlukom da nakon priprema i teškog kampa moram doživjeti ovo."

Nakon ovog poraza Jorge nije uspio spojiti četvrtu pobjedu u nizu te je ponovno korak nazad te će to vjerojatno rezultirati ispadanjem iz službenog Top 15 poretka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI