Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Masvidal objasnio zašto je napao Edwardsa: Taj huligan je digao ruke u zrak, a tamo odakle ja dolazim to je znak da ćete me udariti | Fight Site

Masvidal objasnio zašto je napao Edwardsa: Taj huligan je digao ruke u zrak, a tamo odakle ja dolazim to je znak da ćete me udariti

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.03.2019 13:06h Autor:

Jorge Masvidal

Jorge Masvidal je objasnio što se točno dogodilo u “backstageu” londonske O2 Arene i zašto je nasrnuo na Leona Edwardsa. Velteraši su se fizički obračunali u hodniku nakon UFC Fight Night 147 priredbe.

(VIDEO) Masvidal i Edwards se potukli u backstageu

“Znači radim svoj intervju i taj huligan u prolazu počne dobacivati kako ću u srpnju dobiti batina i takva sranja”, rekao je Masvidal novinaru Brettu Okamotu s ESPN-a.  “I ja sam rekao ‘možda.’ Možda ću te prebiti u travnju. Možda ne želim čekati srpanj. Možda se niti ne želim boriti s tobom u kavezu jer nisi vrijedan priprema. Borit ću se s tobom ovdje jer si dripac. Rekao sam mu, ‘Reci mi to u lice, a ne dok se udaljavaš od mene. Obojica smo muškarci.'”

Iako je bacio prvi udarac Masvidal tvrdi da nije imao namjeru potući se već je samo reagirao na ponašanje Edwardsa koji je svojim stavom djelovao prijeteće.

“Dok sam mu prilazio držao sam ruke iza leđa tako da zna da ne dolazim stvarati probleme. Ali on je digao ruke u zrak ovako (borbeni stav) i hodao prema meni. E pa, tamo odakle ja dolazim to je znak da ćete me udariti u lice. A to se neće dogoditi. On je gubitnik u životu, neće on mene udariti. Stoga sam bacio kratku kombinaciju i maknuo se. I onda su me njegovi prijatelji pokušali udariti što je velika pogreška jer će im sada ukinuti vizu.”

Okamoto je zatim upitao Masvidala bi li se ponio na isti način da može vratiti vrijeme?

“Mene su učili da poštujem druge ljude. Ako dajete intervju ja neću doći i govoriti vam da ušutite. Želim li privlačiti pozornost na takav način? Ne. I nisam mislio da će me kamere pratiti (smijeh). Ali vjerojatno bih ponovno reagirao na isti način. Jer neću vam dopustiti da mi pokažete takvo nepoštovanje. Moja djeca će gledati taj intervju i onda ću im morati objašnjavati da mi je neka kukavica rekla da ušutim. Ja neću doći njemu za vrijeme intervjua i pričati sranja. Zašto bi on to napravio meni?  Imao sam ruke iza leđa, ali on je podigao svoje, a to je jezik koji ja jako dobro poznajem.”

Masvidal je u glavnoj borbi londonske priredbe pobijedio Darrena Tilla nokautom u drugoj rundi čime je prekinuo seriju od dva poraza. Edwards je u borbi prije njega podijeljenom odlukom savladao Gunnara Nelsona za svoju sedmu pobjedu u nizu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI