Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Masvidal o incidentu njegovog prijatelja Covingtona: Taj tip je luđak, drago mi je što nisam dio tog kaosa! | Fight Site

Masvidal o incidentu njegovog prijatelja Covingtona: Taj tip je luđak, drago mi je što nisam dio tog kaosa!

UFC 18.11.2017 15:32h Autor:

Colby Covington i Jorge Masvidal

Jorge Masvidal je karijeru započeo kao ulični borac, ali čak je i on bio iznenađen ponašanjem svog prijatelja Colbyja Covingtona koji se u Sydneyju pokačio s teškašem Fabriciom Werdumom da bi na kraju obračuna u glavu dobio udarac bumerangom kojeg je Brazilac kupio kao suvenir.

“Nikada nisam vidio da je bumerang u akciji. To je moj uvod u australske ulične borbe. To je totalno ludo”, rekao je Masvidal novinarima u Sydneyju.

Covington je razljutio MMA zajednicu kada je nakon nedavne pobjede nad Demianom Maiom u Sao Paulu cijelu brazilsku naciju nazvao “prljavim životinjama.” Istu uvredu je navodno uputio i Werdumu koji je odlučio reagirati silom te je Covington čak pokrenuo sudsku tužbu protiv Brazilca. Masvidal tvrdi da je nedugo prije incidenta upozorio svog prijatelja da pripazi na Werduma.

“To vam je Colby. To je moj partner. Radit će što god ga je volja. Definitivno neće slušati mene. Čovječe, on je lud. Ja sam ga zapravo i upozorio prije nego što je otišao odraditi neke intervjue za UFC. Rekao sam mu,’Znaš, trebao bi pripaziti. Taj tip će ti vjerojatno pokušati nešto napraviti, dići ruku na tebe.’ I ludo je što se nedugo zatim to i dogodilo. Rekao sam mu da bude spreman i dvadeset minuta kasnije došlo je do sukoba.”

Iako sukobi izvan kaveza Masvidalu nisu nikakva nepoznanica, “Gamebred” je sretan što je ovaj put uspio ostati izvan događanja.

“Znate, ovo je ludo i ne želim biti dio ove priče. Ne želim stvarati loš publicitet o svom sportu i plaćati kazne i takve stvari. Stoga mi je u jednu ruku drago što nisam bio tamo. Jednostavno ne želim biti dio tog kaosa. Ako se netko želi potući sa mnom ja neću bježati. Mislim, to je ono što volim, jebi ga. Tu i tamo ću odraditi koju borbu za besplatno. Ali ja to ne želim. Ne želim završiti u problemima. Ne želim dodatni negativni publicitet.”

“Čovječe, Colby je Colby. On je lud, ima sasvim drugačiju vibru. Ima drugačije planove. Ja mu ne govorim što da radi kod ovakvih stvari. Znate, on će me saslušati, ali na kraju krajeva, taj tip je luđak, čovječe. Radit će što god želi.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI