Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Masvidal: Neki Top 10 borci mi izgledaju kao "laka lova" | Fight Site

Masvidal: Neki Top 10 borci mi izgledaju kao "laka lova"

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.07.2014 21:15h Autor:

Jorge Masvidal

Jorge Masvidal se priprema za borbu protiv Darona Cruickshanka u subotu u San Joseu. To nije protivnik kakvog bi si Masvidal sam odabrao, štoviše on misli kako u Top 10 poretku ima boraca koje bi vrlo lako pobijedio te skočio u rankingu i dodatno zaradio.

Borba Darona Cruickshanka i Jorge Masvidala trebala bi biti pravi show za one koji vole otvorenu stand up tuču. No, borac kubanskih korijena bi ipak volio vidjeti nekog drugog protivnika: "Kada bih ja mogao birati, puno bih se radije borio s borcem iz Top 5 poretka nego protiv Darona, no na kraju to nije važno. Dok se god borim i zabavljam, a UFC me jako dobro plaća, neovisno o tome protiv koga se borim, ja sam sretan. Neću se buniti, trenutno sam na jako dobrom mjestu u jako dobroj fazi mog života."

Naravno da ima i objašnjenje zašto je to tako. "Ma stvar je jednostavna, ako mi daju top 10 borca, ja ću ga prebiti i podići svoj ranking. Ne vidim neke opasne momke među njima, tj. ne vidim nikoga koga ne bih mogao pobijediti bilo koji dan", rekao je, dodavši: "Gledam taj roster već neko vrijeme i neki momci iz vrha mi izgledaju kao laka lova. Ne mogu dočekati telefonski poziv koji će mi reći da se borim s nekim od njih. Jedva čekam to."

Ipak, unatoč željama, prihvatit će svaku borbu jer: "Jednostavno, volim ostati aktivan, nisam jedan od onih koji se bore dva puta u godini dana. Volim se borit i borit ću se protiv koga god treba."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI