Martinez: Cro Cop je jedan od najboljih u povijesti, ali moje vrijeme je stiglo! (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.08.2018 14:54h Autor:

Photo: Facebook

32-godišnji američki teškaš Roque Martinez je na svlom službenom Facebook profilu u petak popodne najavio meč protiv legendarnog Mirka Filipovića.

Dvojac će 30. rujna ukrstiti rukavice na RIZIN-u 13. Legendarni hrvatski borac se čudesno oporavio od ozljede koljena zbog koje je morao otkazati meč protiv Roya Nelsona na Bellatoru 200 te je odlučio prihvatiti meč u Saitama areni već krajem rujna što je prilično iznenađujuća, ali i ohrabrujuća vijest.

“**Najava borbe** – Sučelit ću se s jednim od najboljih boraca koji su se ikada bavili ovim sportom. Ali uistinu vjerujem da je moje vrijeme stiglo. Vrijeme je da Saitama Super Arena uzdahne 30. rujna”, napisao je Martinez te je uz svoju poruku objavio i grafiku koja najavljuje meč na RIZIN-u 13.

Cro Cop nastupa već 30. rujna na RIZIN-u 13!

Amerikanc za sada ima dva nastupa u japanskom RIZIN-u. 2017. je svladao Jeromea Le Bannera, a ove godine u kolovozu, na RIZIN-u 12 je bio bolji od domaćeg borca Kiyoshija Kuwabare.

U profesionalnoj karijeri ima 13 pobjeda i 4 poraza, a osim u RIZIN-u, nastupao je i u poznatoj japanskoj promociji Deep. Tamo je 2017. svladao najboljeg indijskog kickboksača Jaideepa Sinha. Visok je 177 centimetara i težak oko 110 kilograma što stoji i na službenom plakatu za RIZIN 13.

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI