Marquardt protiv Tavaresa na fantastičnom UFC 182

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.10.2014 21:12h Autor:

Nate Marquardt

Fantastični UFC 182 dobio je na svoj program još jednu veliku borbu. Bivši izazivač UFC prvaka te Strikeforce prvak, Nate Marquardt, sastati će se s Bradom Tavaresom, donedavno velikim potencijalom, kojeg su usporila dva poraza u nizu.

Jedan od najiskusnijih UFC-ovih boraca, Nate Marquardt (33-13-2, 11-6 u UFC-u) nastupit će na prvom eventu u 2015. godini, UFC 182, kojeg predvode Jon Jones i Daniel Cormier te Ronda Rousey i Cat Zingano. Njegov drugi protivnik nakon povratka u srednju kategoriju bit će Brad Tavares.

Marquardt je prije posljednje borbe, protiv Jamesa Te Hune, bio u vrlo lošoj seriji, s tri poraza u nizu, no povratak u srednju kategoriju se pokazao kao pravi potez, budući da je napravio veliko iznenađenje savladavši Te Hunu na njegovom domaćem terenu, armbarom u prvoj rundi.

Tavares (12-3, 7-3 u UFC-u) je bio unutar niza od pet pobjeda, no nakon toga su uslijedili porazi od Yoela Romera te Tima Boetscha, koji je postao prvi čovjek koji je nokautirao Tavaresa. U ovaj meč tako ulazi s dva poraza u nizu, ali i s prilikom da pobjedom nad velikim imenom krene u 2015. godini na pravi način.

UFC 182 na rasporedu je 3. siječnja u Las Vegasu, a sve vodi k tome da će program biti spektakularan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI