Marquardt oduševljen zbog povratka i želi odmah jednu UFC-ovu "zvijerku"

UFC 04.01.2013 10:02h Autor:

Nate Marquardt

Nate Marquardt definitivno se vraća u UFC nakon što je izbivao malo više od godinu dana zbog skandala oko hormonalne terapije zamjene testosterona, ali još uvijek nije poznato kada će odraditi svoj novi debitantski meč u toj organizaciji.

Marquardt je u srpnju 2012. godine osvojio titulu Strikeforce prvaka u velter kategoriji zahvaljujući nokautu u meču protiv Tyrona Woodleyja na početku četvrte runde, a nada se da bi u dogledno vrijeme mogao dobiti priliku uzeti i pojas prvaka UFC-a do 77 kilograma gdje je kralj već dulje vrijeme Georges St-Pierre.

Upravo zbog toga Nate bi htio što prije meč s nekim zvučnijim imenom, no svi oni praktički već imaju ugovorenu borbu na UFC-u 158. Prilično je izgledno da on uleti kao zamjena u slučaju da se netko ozlijedi.

"Ima mnogo boraca u UFC-ovoj velter kategoriji s kojima bih htio meč, veliki dio njih je prilično opak. Iskreno, ja bih htio meč s nekim od pobjednika s UFC-a 158", rekao je Nate i dodao: "Jako sam uzbuđen što sam se vratio, potpuno sam spreman za svoju novu borbu."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI