Marquardt nakon što je pogledao borbu: Šokiran sam, Belfort me nije pobijedio!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.06.2017 11:22h Autor:

Nate Marquardt

Nakon što je pogledao i analizirao svoju prošlotjednu borbu protiv Vitora Belforta, Nate Marquardt odlučio je progovoriti i izraziti svoje mišljenje. Smatra kako ni po kojim kriterijima nije mogao izgubiti tu borbu i želi revanš izvan Brazila.

Nije Marquardt bio jedini iznenađen ishodom borbe, sličnog su stava bili i neutralni fanovi, a dobio se dojam kako je Belfort proglašen pobjednikom jer se vjerovalo kako mu je to oproštajna borba. Na kraju ispada da će se “Phenom” i dalje boriti u UFC-u te mu je na taj način ova pobjeda sigurno dobro došla.

“Bio sam izuzetno iznenađen nakon odluke, no nisam htio reagirati dok ne pogledam borbu. Bio sam uvjeren da sam dobio prve dvije runde, a nakon što sam pogledao borbu, vidio sam da niti treću rundu nije bio bolji, nego ju je dobio na račun toga što se kretao prema naprijed, budući da je znao da je prve dvije runde izgubio. Bio sam iznenađen i šokiran. Nakon što sam pogledao borbu se mišljenje nije promijenilo, samo sam ga potvrdio. Što god da je on pogodio, ja sam odmah još snažnije vraćao. Ni u jednom trenutku nije bio bolji”, prokomentirao je Nate borbu, koja mu je donijela sedmi poraz u deset borbi otkako se vratio u UFC. Iako, ovog puta sebi nema što zamjeriti jer i statistika govori kako je bio bolji borac od Belforta.

“Iskreno, volio bih se ponovno boriti protiv njega, ne znam koliko je to realno i moguće, no da sam na njegovom mjestu sigurno ne bih bio sretan s takvom pobjedom. No, gledao sam jedan interview gdje tvrdi kako je dominirao kroz cijelu borbu. Ne znam je li to rekao zato što je znao da je bio lošiji, pa je pokušao izgledati samouvjeren, ali svi znamo da niti u jednom trenutku borbe nije bio blizu pobjede. Dominirao sam, niti jednom nije došao blizu da me završi, a on je par puta završio ozbiljno uzdrman. Ne znam koliko bi on bio za taj revanš, ja bih sutra bio spreman boriti se protiv njega. U očima nakon borbe sam mu vidio da zna da je poražen, tako da sumnjam da bi on prihvatio revanš. A zapravo je bila vrlo zanimljiva borba za fanove i mislim da ne bi imali ništa protiv da ponovimo”, zaključio je Nate “The Great”, bivši Strikeforce prvak velter kategorije i bivši UFC izazivač srednje kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI